Fascination About gömme rezervuar

Wiki Article

Ayrıca Gömme rezervuar alırken bu ürünlerin yanında basma butonu yani kapak ve ankastre taharet quit valfi de almanız gerekir.

Editör Notu: Satın alma işleminizle ilgili propertyıma ihtiyacınız varsa veya uygun bir parçayı satın alma/tanımlama konusunda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, lütfen bize vimar@vitrayetkiliservis.

Your browser isn’t supported anymore. Update it to get the very best YouTube practical experience and our latest functions. Learn more

Dezenfeksiyon için genellikle klor veya hidrojen peroksit gibi kimyasal dezenfektanlar kullanılır. Bu maddeler, belirli bir konsantrasyonda suya eklenerek rezervuar içinde dolaştırılır.

Your browser isn’t supported any longer. Update it to find the greatest YouTube working experience and our newest capabilities. Find out more

five. Serel önemli su borularında kum ve pas birikintilerini taşınabilir en iyi sonuçları için su hattının pisliklerden temizlendiginden emin olduktan sonra Serel şamandirayi bağlayıp ayar çubuğunu koldan ayarlayın.

Contalar: Tüm contaların doğru yerleştirildiğinden ve sıkıca oturduğundan emin olun. Sızdırmazlık sağlamak için gerekirse silikon kullanın.

Talimatlar: Vitra tarafından sağlanan montaj kılavuzunu gömme rezervuar dikkatlice okuyun ve advertisementımları takip edin. Her adımı sırasıyla uygulamak, montajın doğru ve sorunsuz gerçekleşmesini sağlar.

Klozet kapağını klozet kasesine yerleştiriyoruz. Klozet kapağı, klozet kasesine sıkıca oturmalıdır.

Kireç birikintilerinden tamamen kurtulduğunuzdan emin olun ve suyun tekrar kullanıma uygun olduğundan emin olmak için uygun testler yapın.

Asma klozet modelleri ile kullanıma uygun olan setler, tuğla duvar içi uygulamalar sayesinde kolaylıkla monte edilebilir. Tüm klozet ve duvar tiplerine ve altyapı sistemlerine uyum sağlayabilen farklı setler, montajı kolaylaştıran kelepçe ve ara musluklara da sahiptir.

Rezervuar, gömme rezervuar klozet kullanımından sonra suyun boşaltılmasını ve klozetin gömme rezervuar temizlenmesini sağlayan önemli bir parçadvertır. Kapalı bir hazne olan rezervuar içine sifon takımı yerleştirilir.

Eski parçalar yerlerinden çıkarıldıktan sonra yerlerine yenileri takılır ve İngiliz anahtarı ile bu parçalara su hortumu bağlanır. Son aşamada rezervuar kapağı yerine yerleştirilerek somunlar sıkılır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satışa sunduğu, ilgili markanın ürünlerine “Yetkili Satıcı” rozeti verilir.

Genelde gömme rezervuarlar, asma klozetle birlikte montajlanır. Birlikte gömme rezervuar servisi montaj yapılması, kullanım alanında daha verimlilik gömme rezervuar oluşturduğu gibi daha modern bir yapıya da kavuşursunuz.

Report this wiki page